Om oss

OM OSS

Tweedy Todd er et lite, uavhengig garnfargeri med base rett utenfor Oslo. Alle våre garn er farget for hånd med profesjonelle, syrebasede fargestoff på garn av høy kvalitet. I motsetning til hva mange kan tro så er ikke dette skumle, miljøfarlige greier - fargene aktiveres ved bruk av sitronsyre eller eddiksyre og varme, og eventuelt overskudd deaktiveres med natron og kan helles rett i vasken. Ikke noe tull her i gården! Vi elsker å leke med farger og jobber hele tiden med å utvikle nye fargekombinasjoner, utforske nye teknikker, og finpusse de teknikkene vi allerede kjenner.  Fargene våre spenner fra    semi-solide, varierte, tonede,  spettete og "dip-dyed" utseende garn som alle på sin måte gir et ulikt resultat.     


Vi farger i små batcher og  anbefaler at du bestiller nok garn til å fullføre prosjektet ditt da fargebadet vil variere mellom batchene. Variasjoner i en og samme batch  vil også forekomme, og er en del av sjarmen ved håndfarget garn. Kjøper du flere hesper av samme farge vil vi alltid lete frem til hesper som er mest mulig like. Vi anbefaler at du veksler mellom minst to hesper ved større prosjekter slik som gensere og cardigans for et mest mulig jevnt resultat prosjektet igjennom.


Det legges ned mye tid på å fotografere garnene våre for at du i størst mulig grad skal vite hva du får. Vær oppmerksom på at farger kan variere fra monitor til monitor. Skulle det være at du ikke er helt fornøyd med garnet du har kjøpt fra oss, så ta kontakt for bytte eller retur. Se for øvrig retningslinjer for retur under Salgsvilkår.


 

Ønsker du å følge med på hva vi driver med så følg oss gjerne på Ello eller Instagram under @tweedytodd, eller på Facebook.


Anita & Lena 

© 2018 Tweedy Todd. All rights reserved.

Instagram