Salgsvilkår

SALGSVILKÅR

ANGRERETT:

ANGRERETT VED KJØP AV HÅNDFARGET GARN: I henhold til forbrukerkjøpsloven i Norge, §22 unntak fra angreretten, er vi ikke underlagt loven om angrerett da vi leverer varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg. Når det er sagt, så bytter vi gjerne hvis garnet allikevel ikke falt i smak eller du har ombestemt deg og ønsker en annen farge. Se retningslinjer for bytte/retur. NB! Gjelder ikke spesialbestillinger fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner! For øvrige produkter gjelder ordinær kjøpslov.


BYTTE OG RETUR:

 Var ikke garnet helt slik du hadde tenkt så kan du, med unntak av utgåtte farger, bytte i annen farge eller kvalitet. Gi oss beskjed umiddelbart på e-postadresse post(a)tweedytodd.no etter mottatt vare for avtale om bytte. Varen må være i sin originale stand, uåpnet og med inntakt etikett. Du er selv ansvarlig for returporto samt porto for ny vare, og eventuelle mellomlegg ved bytte til en dyrere vare. Retur sendes til


Tweedy Todd DA

Apalveien 2,

1900 Fetsund


BETALING:

Betaling via PayPal som også aksepterer Visa og Master Card som betalingsmiddel, eller kortbetaling via Stripe. Det er ikke behov for konto hos PayPal hvis du ønsker å betale via de.


FRAKT OG LEVERING:

Alle ordre blir sendt med Posten Norge. Bestillinger sendes 1-3 dager etter mottatt ordre unntatt ved  kampanjer; da kan det påløpe en dag eller to ekstra.  Du vil motta en digital ordrebekreftelse på epost etter bestilling, samt leveringsbekreftelse når varen er sendt.


Tweedy Todd  kan ikke ta ansvar for forsendelser når de er sendt. Pakker som har blitt borte under forsendelse, eller er skadet ved ankomst blir ikke erstattet eller refundert. Savner du en pakke, så ta kontakt med oss slik at vi kan sjekke at detaljene på forsendelsen stemmer. Det er kundens ansvar å skrive korrekt adresse ved bestilling. Ønsker du pakke med sporing, ta kontakt og vi ordner dette for deg mot at du betaler den ekstra kostnaden som påløper for klimanøytral servicepakke (gjelder for Norge).

 

© 2018 Tweedy Todd. All rights reserved.

Instagram